Köszöntöm az Olvasót!

 

Az Erdészeti-műszaki és Környezettechnikai Intézet (EMKI) a Soproni Egyetem Erdőmérnöki Karán, illetve jogelődjeinél az 1872. ótaműködő Erdőhasználati Tanszék, az 1956. óta működő Erdészeti Géptani Tanszék és a 2000-ben alapított Energetikai Tanszék tevékenységét egyesíti.

Az EMKI gyakorlati háttereként működik a Dr. Káldy József Erdőgépfejlesztő Központ, mely alapvetően a gépészeti tanműhelyi igényeket elégíti ki. Az EMKI oktatja az Erdőmérnöki Kar szakjain a gépészeti, a környezettechnikai, a munkavédelmi, a zaj és rezgésvédelmi, az ergonómiai, az erdőhasználati, az erdei mellékhasználati, a logisztikai, a munkaszervezési, az energetikai, a hulladékgazdálkodási és a szennyvízkezelési diszciplinákat, és folytat e területeken alap-, alkalmazott- és fejlesztő kutatásokat. Mindenkori kutatásaival a gyakorlat igényeihez és elvárásaihoz igazodik.

Kérem ismerje meg tevékenységünket honlapunk tanulmányozásán keresztül, és forduljon hozzánk bizalommal a szakterületünket érintő kérdéseivel.

Dr. habil. Czupy Imre PhD
egyetemi docens, intézetigazgató

Bejelentkezés

A védett tartalmak csak bejelentkezés után elérhetőek!

Belépés a címre vagy a jobb felső sarokban található lakat ikonra történő kattintással lehetséges.

Az egyetemi alkalmazottak az e-mailhez tartozó felhasználónév/jelszó párossal, a hallgatók pedig a neptunkód/e-mail jelszó párossal tudnak belépni.

Az új honlap aktualizálása folyamtban van! Előfordulhat, hogy egyes részei még nem teljesen naprakészek, ezért elnézésüket kérem! Naprakész információk kapcsán keressen bizalommal engem ill. kollégámiat

Köszönettel: Dr. Horváth Attila László, honlapfelelős

 

Vissza